Ako hoćete brzo i efikasno da ga prebolite, onda su ovo pravi savjeti za vas

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Raskidi nikome ne padaju lahko, ali nemojte još više da otežavate sebi različitim greškama. Sada je vrijeme da mislite samo na sebe i to je potpuno prirodno.

Ako ste tek raskinuli, onda je neophodno da prekinete svaki kontakt, bar dok se oboje ne sredite i dok sve ne ostavite iza sebe. Produžavanje povezanosti poslije rastanka može samo dublje da vas povrijedi, a onda ćete izgubiti sva lijepa sjećanja.

To nije pravo rješenje. Ako hoćete brzo i efikasno da ga prebolite, onda su ovo pravi savjeti za vas.

Obrišite njegov broj

U slučaju da ne znate njegov broj telefona napamet, izbrišite ga. Ovo je prvo što treba da uradite. Tako, između ostalog, nećete više moći da gledate ni njegove slike na WhatsApp-u, koje vjerovatno sada mijenja češće nego prije.

Obriši ga sa svih društvenih mreža

Od momenta kad ste raskinuli, budite sigurni, on se svim silama trudi da pokaže da mu nikada nije bilo bolje, a to je posljednje što trebate da gledate, čak i ako ste uvjereni da je to sve laž. Zato vam ne treba kontakt preko društvenih mreža.

Potražite oslonac

Vaša porodica i prijatelji su vam sada potrebni više nego ikada. Umjesto da sav bijes iskalite na njemu, nazovite najbolju drugaricu i povjerite joj se do najsitnijeg detalja. Ona će znati šta da vam kaže i kako da vas oraspoloži.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.