APEL za pomoć dječaku s kožnim oboljenjem

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Uvaženi članovi i svi ljudi dobre volje. Iako ova porodica da li iz skromnosti ili stida nije tražila pomoć, mi vas pozivamo da ovoj porodici olakšamo.

Njegov otac je poginuo kao pripadnik 377. “Pousorske Ljute” Viteške brigade, braneći Bosnu i Hercegovinu, a on je odrastao, osnovao porodicu i ima tri zlatna sina i suprugu.

Porodica obrađuje zemlju i jedina primanja su od mlijeka koje prodaju. Obrađujući ručno zemlju, jer nema poljoprivrednu mehanizaciju, prije mjesec ili dva imao je operaciju prilikom koje mu je u stomak ugrađena metalna mreža. Nije se kako treba ni oporavio, a prije neki dan je opet završio u bolnici zbog problema sa jetrom i bubrezima. Ovu situaciju pojašnjavamo da bi vam približili socijalnu kartu ove porodice koja ima veliki problem u liječenju i njegi svog najmlađeg člana.

Porodica vodi veliku borbu sa kožnim oboljenjem za koje je potrebna 24-satna njega i posebne tečnosti i kreme kojima se tretira koža sve do povlačenja rana. Inače ova bolest je neizlječiva i najveća borba traje do šeste godine starosti djeteta kada se bolest povlači i vrlo rijetko se vraća nakon toga.

Pozivamo vas da olakšamo ovoj porodici kako ko može. Dobrodošli su prehrambeni artikli jer tada porodica ima veći prostor za medikamente, kao i kreme ili novac.

Porodica živi u Kaloševiću.
Porodicu možete kontaktirati na mob: 062 830 604

ili volontere grupe Adem Omahić OMAHA kao i Antena – radio.

Unaprijed hvala i svako dobro!(S.B.S.)

Izvor: Antena Radio

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.