Djevojčica rođena bez ruku pokazala svijetu da ima čeličnu volju

U snimku objavljenom na Fejsbuku vidi se mala i hrabra Vasilina, koja živi u Rusiji, kako uspjeva da jede koristeći prste na stopalima.

Vasilina je jedna hrabra, ma najhrabrija djevojčica. Iako je rođena bez ruku, i dalje hrabro korača kroz život.

Ono što svi mi uzimamo zdravo za gotovo, poput najobičnijeg ručanja, njoj predstavlja problem. Ali, uz malo volje ništa nije nerješivo, što nam je ona i pokazala.

Njena mama Elmira Knucen postavila je video svoje mezimice kako ručka, a u pozadini se čuje njen kikot. To je osmjeh zadovoljstva i ponosa.

Vasilina isprva nije uspjela da dohvati to što je namjeravala, ali samo veliki ljudi nikada ne odustaju. Drugi put je konačno došla do cilja.

Plavokosu caricu do sada je preko Fejsbuka videlo 60 miliona ljudi, a komentari se neprestano postavljaju i uskoro će dostići brojku od šest cifara.

(Visokoin.com)

Više vijesti
Komentara ( )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove Visokoin.com portala. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.