Halim Zukić kupio nekretninu KTK Visoko preko puta Pošte u Visokom

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Na današnjoj trećoj prodaji, objekat KTK Visoko preko puta Pošte u Visokom kupio je Halim Zukić za 170.000KM što je za 27.000KM više od procjene koja je glasila na 143.000KM. Također prodaji su prisustvovali i zainteresovani Edin Begić, Salih Kubura, Anes Prohić, Ena Čabaravdić.

Pored interesanata prisutno je bilo i deset članova porodice Karavdić kao pravnih nasljednika pomenute nekretnine koji u narednom periodu imaju namjeru sudskim putem da vrate ranije oduzetu imovinu.

Sudija Avdija Avdić nije prihvatio predloženu odgodu prodaje koju su tražili advokat Nedim Begović i KTK Visoko.

Drugu nekretninu koja je bila predmetom današnje prodaje a koja se nalazi u ulici Mule Hodžića i služila je kao Knjigovodstvo KTK kupio je Edin Suša za 101.000KM (Procjenjena vrijednost je bila 253.000).

Kako saznajemo KTK Visoko najavljuje žalbu za obje prodaje.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.