Halim Zukić održao dvosatni Facebook Live Chat sa sugrađanima

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Kandidat za načelnika općine Visoko Halim Zukić je danas održao dvosatni live Facebook- chat sa sugrađanima. Koristeći blagodati društvenih mreža kao najjednostavnijeg i najbržeg načina komunikacije sa što većim brojem ljudi, gosp. Zukić je kao jedini političar imao hrabrosti direktno se suočiti sa pitanjima sugrađana te s njima dogovarati dalje korake u otklanjanju problema sa kojima se bore u svojoj lokalnoj zajednici.

Sudeći po problemima i komentarima građana, veliki nas posao čeka u narednom periodu a koji ćemo zajedničkim snagama sigurno uspjeti riješiti. Dio pitanja se odnosio na rješavanje nezaposlenosti mladih kao jednog od gorućih problema, još uvijek neasfaltiranih puteva, praznog Zanatskog centra, nedovršene vodovodne infrastrukture u MZ Porjecani, otvorenih pitanja vezanih za javna preduzeća, izgradnju bazenskog kompleksa. Prvi put je spomenut i novi projekat „ViLand“.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.