Haris Buljina i Vladan Lončar putuju sa reprezentacijom BiH u Katar

Selektor kadetske rukometne reprezentacije BiH Zdenko Grbavac će 9. jula u Katar povesti kombinovani sastav bh. juniora i kadeta kako bi odigrali turnir čije sve troškove snosi katarska rukometna federacija.

Bh. tim okuplja se 6. jula u Visokom, gdje će odraditi mini pripreme u dvorani Franjevačke klasične gimnazije. Osim domaćina i BiH, na turniru će učestvovati i Saudijska Arabija, te Bahrein.

“Prvo smo željeli odvesti samo kadetsku reprezentaciju, ali Katarani su tražili da idemo sa juniorima, pa smo mi napravili kombinaciju od po jedne postave kadeta i juniora. Termin je čudan, jer je sezona davno gotova, ali vjerujem da ćemo se predstaviti u lijepom svjetlu”, kazao nam je Grbavac.

Na spisku selektora Grbavca nalazi se 16 imena, među kojima i dva Visočanina Vladan Lončar i Haris Buljina, a tu su još: Nebojša Bojić, Ante Grbavac, Dragan Šoljić, Mislav Grgić, Eldar Mehić, Rajko Maričić, Zlatko Kreso, Matej Hrstić, Mario Pavlak, Kristijan Jarak, Kemal Hamzić, Ibrahim Haseljić, Dean Šešić, Adnan Sivić.

Više vijesti
Komentara ( )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove Visokoin.com portala. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.