Huseinu Pehilju potrebno 30.000 KM za operaciju

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Molim vas da priskočite u pomoć i na taj način pomognemo da mala Sajra, petogodišnja princeza i dalje bude sretna u očevom zagrljaju, poručuje bh. novinar Nermin Bise.

Naime, Sajrin otac Husein Pehilj ima jednu specifičnu i tešku bolest, radi se o začepljenju jednjaka, zbog čega hrana ne dolazi u želudac. Za operaciju je potrebno 30.000 maraka.

“To nije neki iznos, ali je prevelik za ovu porodicu, kao i za većinu porodica u BiH. Operacija bi trebala biti urađena u Beogradu. Pozivam vas na humanost i na uključenje u ovu akciju, znam da ćete se odazvati i znam da ćemo zajedno pomoći Huseinu, njegovoj kćerci Sajri i supruzi Aldini”, kaže Nermin.

Husein sa porodicom živi u Mostaru.

Račun je otvoren u banci:

RAIFFAIESEN BANKA D.D BiH, Zmaja od Bosne bb, Sarajevo, BiH.

Na ime: Husein Pehilj, za uplate iz inostranstva:

Broj računa: 19001048038
swift code: RZBABA2S
e-ban kod: BA391612000098178655

Za uplate u BiH (u istoj banci):
Broj računa je 09001475247

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.