Jasmina Semić (DF): Demokratska fronta će se i u narednom periodu snažno zalagati za prava novinara i poštivanje medijskih sloboda

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Općinski odbor Demokratske fronte Visoko iskreno se zahvaljuje svim predstavnicima medija sa područja naše Općine na korektnom i profesionalnog angažmanu i suradnji za vrijeme trajanja izborne kampanje i samog izbornog dana.

Mi u Demokratskoj fronti ćemo se i u narednom periodu snažno zalagati za prava novinara i poštivanje medijskih sloboda, kao i na podizanju svijesti građana o važnosti medija u modernom društvu.

Rezultat ove suradnje je i činjenica da će Demokratska fronta po prvi put učestvovati u radu Općinskog vijeća u Visokom preko svog predstavnika koji je dobio povjerenje građana općine Visoko, što je naša velika odgovornost u daljnjem radu i angažmanu.

Zajedničkim snagama do boljeg okruženje za nas, našu djecu i našu budućnost!

Općinski odbor Demokratske fronte Visoko

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.