Javna kuhinja u Visokom prikupila oko 3,5 tone kurbanskog mesa

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Koristimo priliku da obavijestimo javnost da je tokom Bajramskih mubarek dana Javna kuhinja u Visokom prikupila oko 3,5 tone kurbanskog mesa, od čega su tokom tri dana Bajrama direktno korisnicima podijeljeni kurbani od oko 2 tone. Dok je Javna kuhinja uskladištila oko 1,5 tone kurbanskog mesa u svojim škrinjama.

Iskreno se zahvaljujemo svim donatorima i sponzorima bez kojih rad Javne kuhinje ne bi bio moguć.

Podsjećamo, Javna kuhinja je počela s radom 26.12.2014.g. a obroci se dijele radnim danom i subotom od 11.00 – 12:00 sati.

Javna kuhinja je do sada podijelila preko 60.000 obroka, a svaki dan pripremimo i podijelimo oko 100 obroka za naše korisnike koji su ostvarili pravo na korištenje Javne kuhinje putem centra za Socijalni rad u Visokom.

Ovim putem, Udruženje „Mladi Volonteri“ se javno zahvaljuje: “BIOS” export-import Visoko, te ostalim donatorima i sponzorima kao i medijima koji redovno prate naš rad.

Pozivamo i ostale privredne subjekte i fizička lica koja su u mogućnosti da pomognu rad JAVNE KUHINJE u Visokom.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.