Javna kuhinja u Visokom pripremila i podijelila oko 3000 obroka

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

U sedmom mjesecu rada ( Juli 2015.), osoblje Javne kuhinje u Visokom pripremilo je i podijelilo oko 3000 obroka pojedincima koji su u potrebi za ovom vrstom pomoći. Korisnici usluga »Javne kuhinje« selektovani su na osnovu kriterija koji je uspostavljen od strane partnera projekta Centra za socijalni rad u Visokom.

Podsjećamo, Javna kuhinja je počela s radom 26.12.2014.g. a obroci se dijele radnim danom i subotom od 11.00 – 12:00 sati.

Javna kuhinja je do sada podijelila oko 17.000 obroka, a trenutno svaki dan imamo oko 100 korisnika.

Sve ovo ne bi bilo moguće bez naših partnera i donatora.

Ovim putem, Udruženje „Mladi Volonteri“ se javno zahvaljuje:

PINETO d.o.o Visoko, Prevent Interior, Prevent Fabrics, Komohem d.o.o. Visoko, Brčko district BiH, “BIOS” export-import Visoko, Lišćevica promet d.o.o, Visoko, Muzuri d.o.o Visoko, Konzum d.o.o, Prevent Visoko, te ostale privrednike, fizička lica i medije.
Ujedno koristimo priliku da pozovemo i ostale privredne subjekte i fizička lica koja su u mogućnosti da pomognu rad JAVNE KUHINJE u Visokom.

S poštovanjem,

U Visokom, 03.08.2015.
Predsjednik udruženja:
Dipl. Politolog sigurnosti
s.r. Belmin Debelac

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.