KO FOM SDP BiH ZDK: Održana druga sjednica Koordinacionog odbora

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Dana 24.01.2016. godine održana je druga sjednica Kantonalne koordinacije FOM SDP ZDK u Visokom. Na istoj je razmatrano provođenje akcije “Radno iskustvo svima” na području ZDK, na osnovu čega je donesen zaključak da je akcija sprovedena na zavidnom nivou uz adekvatno učešće članova FOM-a. Posebno zadovoljstvo je izraženo činjenicom da se FOM SDP BiH vratio na političku scenu, a rukovodstvu FOM BiH je data puna podrška u nastavku provođenja navedene aktivnosti.

U nastavku sjednice usvojen je i plan rada za 2016. koji je po svojoj prirodi posvećen jačanju organizacija FOM u opštinskim organizacijama na području ZDK, uz potpunu potporu istim u participranju na lokalnim izborima 2016. godine.

Ovu priliku koristimo i da obavijestimo članstvo da je usvojena i Odluka o aktivitetu članova FOM koja će se primjenjivati na području čitavog kantona, a koja je donesena na osnovu Odluke o unutrašnejm organizovanju FOM SDP BiH. Ova odluka će doprinjeti smanjenju nepotizma u samom djelovanju FOM, a također će za rezultat isto imati i vrednovanje aktivnosti članstva. O samom sadržaju Odluke, članovi FOM će biti upoznati na sjednicama FOM u svojim općinskim organizacijama.

Razmotrena je i situacija u svim općinskim organizacijama FOM a posebna pažnja je posvećena organizaciji FOM u Visokom. Rukovodstvo KO FOM SDP ZDK poziva sve mlade osobe iz Visokog da se aktivno uključe i pridruže ovoj organizaciji i na taj način uzmu učešće i preuzmu odgovornost za stvaranje boljeg okruženja u samom gradu Visoko.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.