Kontra, Frenkie i Indigo predstavili spot za pjesmu Bratmoi

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Frenkie, Kontra i Indigo su izbacili još jednu pjesmu sa nadolazećeg albuma “Putanja”, koji će izaći u septrembru mjesecu. Pjesma pod nazivom “Bratmoi” ovjekovječena je i spotom koji se snimao u sarajevskom Brew Pubu. Trojac je novi album snimao u saradnji sa vrhunskim producentima Red Bull studija u Berlinu, a kako je za ranije kazao Zlatan Hajlovac alias Kontra, sve je ispalo bolje od očekivanog.

Na pjesmi Bratmoi pored Frenkieja i Kontre gostuje i Shtuka, a u video ostvarenju pojavljuju se brojne kolege i prijatelji sa hip-hop scene BiH.

“Tematika pjesme je ujedno veličanje i satirični pogled na bratimljenje. U nekom trenutku smo shvatili da je nama ušlo u naviku govoriti ‘brat moj’ i smatramo da je to postao urbani sleng u BiH”, kazao je Kontra nakon što je udarena posljednja klapa na snimanju.

“Zavoljeli smo snimanje spotova jer u posljednje vrijeme uključuje mnogo besplatnog alkohola, tako da nam je ovaj spot veoma drag. Hvala braći sa spota koji su braća i kad nisu pred objektivima, bez njih bi bezveze bio spot”, kazao je Kontra po objavi nove pjesme koja će se, kako smo rekli naći na albumu Putanja.

Više vijesti