Mahalska prevara došla glave nedužnoj ženi!?

Na društvenim mrežama kao što su Facebook osim standardnih opcija objavljivanja statusa, fotografija, snimaka, pisanja komentara,… možemo pronaći i veliki broj korisnih stranica te super zanimljivih komentara.

Jedan takav pojavio se na Facebook stranici Spotted: Sarajevo gdje se anonimni korisnik ove društvene mreže javio s dramatičnim priznanjem.

“Da pozdravim jarana sa Sedrenika i da mu ovako javno ali anonimno kažem i priznam da sam mu spavao sa ženom. Halali buraz ali ne mogu više da to čuvam u sebi, ubi me savjest. Drug s Bistrika”, napisao je anonimni muškarac. Sat vremena poslije izvjesni Denis mu je odgovorio:

“Ja sam ženu prebio za svaki slučaj” , a što je izazvalo pravu pometnju među članovima ove Facebook stranice. Nije poznato da li je preljubnica iz ove priče, za koju se ne zna da li je istinita, pronađena i kakvu je sudbinu doživjela.

jaran-sredrenik

Više vijesti
Komentara ( )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove Visokoin.com portala. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.