Nejra Mlačo među 73 nagrađena studenta koji su ostvarili najbolji prosjek u akademskoj 2015./2016

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Svečanost dodjele nagrada najboljim studentima u Federaciji Bosne i Hercegovine, u sklopu koje su priznanja i jednokratne novčane nagrade primila 73 studenta koji su ostvarili najbolji prosjek u akademskoj 2015./2016. godini, upriličena je u Centru za kulturu Mostar.

Studente koji su nagrađeni nominirali su svi fakulteti koji djeluju u sastavu javnih visokoškolskih ustanova u Federaciji BiH (univerziteti u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Bihaću, te Univerzitet Džemal Bijedić Mostar i Sveučilište u Mostaru) i to po jednog sa svakog fakulteta, a novčane nagrade je osiguralo Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke na čelu sa ministricom Elvirom Dilberović iz budžeta Federacije BiH za 2016. godinu. Sve nominacije su pažljivo pregledane i nagrade su dobili najbolji studenti u Federaciji BiH. Među njima je i studentica iz Visokog, Nejra Mlačo, inače studentica Medicinskog fakulteta u Sarajevu.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.