Održan sastanak Asocijacije žena A-SDA Visoko

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Održan je sastanak Asocijacije žena A-SDA Visoko. Prisutne članice je svojim dolaskom počastio i kandidat za načelnika ispred A-SDA Visoko Refik Kurgaš. U svom obraćanju je istaknuo da mu je izuzetna čast biti gost na jednom ovakvom sastanku. A o vrijednosti žena i njihovoj ulozi u društvu moglo bi se danima pričati. One sve svoje uloge obavljaju sa izuzetnom predanošću i velikim uspjehom.

Žene su majke i odgajateljice budućih generacija, žene su supruge i podrška svojim muževima, žene su sestre pune nježnosti i brige, žene savršeno dobro funkcionišu i u poslovnom svijetu, bile su neke od riječi Refika Kurgaša.

Članice Asocijacije žena A-SDA Visoko su poručile svim ženama da moraju biti politički osvješćene i društveno aktivne jer samo tako će upotpuniti uloge koje već imaju i obavljaju. Žene mogu dati veliki doprinos društvenoj zajednici jer su odgovorne, marljive, ustrajne i veliki borci. Sa ovog sastanka poslan je topao poziv svim ženama da se pridruže i podrže rad Asocijacije žena A-SDA Visoko.

asda-sastanak-zena

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.