Održana izborna skupština Asocijacije žena OO SDA Visoko

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Izborna skupština Asocijacije žena Općinske organizacije Stranke demokratske akcije Visoko održana je 10.05.2015. godine u velikoj sali Općine Visoko. Na istoj je izabrano rukovodstvo Asocijacije žena OO SDA Visoko za mandatni period 2015-2019.godina u sljedećem sastavu:

– Zijada Smailagić – predsjednica
– Delila Novokmet-Halilović – potpredsjednica
– Nasiha Pašić – potpredsjednica
– Lamija Čehajić – potpredsjednica
– Azra Husić – članica
– Alma Beganović – članica
– Alma Ganić – članica
– Meliha Hindija – članica
– Selma Trebo – članica
– Rejhana Hakanović – članica
– Elma Omerbegović – članica
– Mirela Mateša Bukva – članica
– Nermana Bukva – članica

Novoizabrana predsjednica Zijada Smailagić se zahvalila na ukazanom povjerenju pozivajući članice na aktivno učešće u radu Asocijacije žena OO SDA Visoko.

“Uspostavili smo infrastrukturu Asocijacije žena prvi put i u mjesnim ograncima, a sve s ciljem aktivnijeg učešće žena u političkom, javnom i kulturnom životu te promociji i povećanju aktivnosti društvenog korisnog rada u lokalnoj zajednici” – istakla je Zijada Smailagić.

Predsjednica AŽ OO SDA Visoko
Zijada Smailagić

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.