OO DF Visoko: Predstavljanje kandidata – Ajla Frljak

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Moje ime je Ajla Frljak i kandidat sam za vijećnika u Općinskom vijeću ispred Demokratske fronte, pod rednim brojem 6.

Moji me prijatelji, ali i oni koji to nisu, znaju kao osobu bez dlake na jeziku, koja se, po cijenu svega, drži svojih stavova i principa, za koju nista nije nemoguće ako se istinski želi i bori za to.

Osoba sam koja vlastite ciljeve i interese podređuje višim, ciljevima i interesima cijele lokalne zajednice, jer i ovo mjesto u OV nije ništa drugo nego služba narodu.

Imam 21 godinu, rođena sam 12. aprila 1995. godine u Visokom. Osnovnu skolu “Safvet-beg Basagić” završavam kao superodlikaš, Gimnaziju također, sa nagradama i priznanjima sa brojnih takmičenja iz matematike i fizike, a sada sam redovan student Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Aktivan sam davalac krvi, član Crvenog kriza, član Udruženja studenata Prava.unnamed-8

U politici sam već 3 godine jer smatram da je dosta bilo onih “iskusnih” koji odlučuju u ime mladih generacija, a za svoju korist.

U DF-u sam od samog osnivanja, započela kao aktivista, postala predsjednik Mladih DF Visoko, sada sam član Općinskog odbora i obnašam funkciju tehničkog sekretara.

Uništena privreda, veliki broj nezaposlenih, neracionalna javna uprava i zapošljavanje podobnih, a ne sposobnih, kadrova napravili su od nas avete, ne dozvoljavajuci nam da kažemo sta mislimo, kakav život želimo. Ne bojim se reći šta mislim jer previše volim ovu zemlju da bih je pustila da propada.

Dosta je bilo! Vrijeme je da iskoristite najmočnije oružje modernog doba – PRAVO GLASA i kažete DOSTA onima koji godinama uništavaju vaše i živote vaše djece!

Za život kakav šelis biraj DF, biraj broj 6 !

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.