OO SDA Visoko: Amra Babić nije član SDA

U intervjuu objavljenom u dnevnom listu Oslobođenje u nedjelju 28.08 2016. općinska načelnica Amra Babić između ostalog je izjavila: “Ja sam član SDA…”.

Poznato je da Amra Babić na predstojećim lokalnim izborima nastupa kao nezavisni kandidat i da ima svoju Nezavisnu listu. Podsjećamo građane i sve članove i simpatizere SDA da je Predsjedništvo SDA BiH na sjednici održanoj 24.juna 2016.godine donijelo Zaključak da članovi SDA koji su se na ovim izborima prijavili kao nezavisni kandidati, po Statutu prestaju biti članovi Stranke.

S tim u vezi, Općinski odbor SDA Visoko je postupio prema navedenom Zaključku i iz evidencije članstva Stranke, izbrisao Amru Babić. Krajnje je nekorektno i nemoralno djelovati protiv SDA, a istovremeno se predstavljati njenim članom kao što to radi Amra Babić.

Press služba OO SDA Visoko

Više vijesti
Komentara ( )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove Visokoin.com portala. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.