OO SDA Visoko: Potencijalni kandidati za načelnika Halim Zukić i Kemal Mušinbegović

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Na sjednici održanoj dana 04.06.2016. godine, Općinski odbor SDA Visoko je utvrdio listu kandidata za Općinsko vijeće Visoko, kao i kandidata za načelnika općine Visoko za predstojeće Lokalne izbore 2016. godine.

Kandidati Stranke demokratske akcije Visoko za načelnika općine Visoko za Lokalne izbore 2016. godine su Halim Zukić, aktuelni predsjednik Općinske organizacije SDA Visoko, i Kemal Mušinbegović.

Nakon provođenja daljih unutarstranačkih procedura i konačnog utvrđivanje kandidata Stranke demokratske akcije Visoko za načelnika općine Visoko, drugi kandidat bit će imenovan za nosioca liste Stranke demokratske akcije Visoko za Općinsko vijeće Visoko.

sda-glasanje

Na današnjoj sjednici jednoglasno je usvojena i lista kandidata za Općinsko vijeće Visoko:

2. Zijada Smailagić
3. Mirza Omanović
4. Zlatko Handžić
5. Emina Jusić
6. Džemil Halilović
7. Lamija Čehajić
8. Mirela Mateša Bukva
9. Emir Džafić
10. Amil Neimarlija
11. Asim Muslija
12. Delila Novokmet Halilović
13. Edin Lopo
14. Aziz Brotlija
15. Sulejmen Zukan
16. Efedina Čehajić
17. Edin Šabanović
18. Mirnesa Šehović
19. Dalila Smajlović
20. Amir Balta
21. Ilhana Džafić
22. Amer Hindija
23. Dženeta Mihaljević
24. Esmir Džafić
25. Amina Ohran
26. Elma Omerbegović
27. Fikret Šukrija
28. Amar Babić
29. Senahid Bulut
30. Muhamed Suljić

Usvojeni prijedlozi dostavljaju se u dalju proceduru višim organima Stranke demokratske akcije, nakon čega će kandidat za načelnika općine, nosioca liste kao i konačna lista za Općinsko vijeće Visoko biti potvrđeni.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.