OO SDP Visoko: Predstavljanje kandidata – Nedžla Greda

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Drage sugrađanke i sugrađani,

moje ime je Greda Nedžla, na predstojećim lokalnim izborima se nalazim na listi Socijaldemokratske partije Bosnije i Hercegovine (SDP), pod rednim brojem 2.

Rođena sam 28.4.1994. u Zenici. Osnovno i srednje obrazovanje sam završila u Visokom. Poslije završene Gimnazije „Visoko“ upisujem Mašinski fakultet na Internacionalnom univerziteu u Sarajevu, gdje sam sada studentica četvrte godine.

Smatram da je moje ime i moj lik dosta poznat građanstvu jer sam se više puta izlagala očima javnosti boreći za različite probleme koji se tiču omladinske politike i statusa socijalno ugroženih pojedinaca. Napomenut ce samo primjer peticije za subvencioniranje karata za prevoz učenika i studenata, koju je zahvaljujići dvjema djevojkama i meni u rekordnom roku od 4 dana potpisalo 4000 građana Visokog.

Tokom svog srednjoškolskog obrazovanja obnašala sam funkciju predsjednice Mreže vijeća učenika ZDK i postigla dosta dobrih rezultata u polju obrazovanja, položaja srednjoškolaca i povezivanja Mistarsva za obrazovanje, kulturu i sport sa samom mrežom. Trenutno sam predsjednica Studentskog parlamenta Internacionalnog univerziteta studenata, gdje sam nastavila predstavljati interese i problematiku običnog studenta.

Što se tiče mog političkog angažmana, član sam SDP-a više od 5 godina gdje sam obnašala/obnašam funkcije predsjednice foruma mladih, političkog sekretara i člana glavnog odbora SDP BiH.

Mislim da je moje učešće u ovim izborima bio logičan slijed svih mojih aktivnosti, angažmana i želje da učinim Visoko zdravijom okolinom za sve nas.

Ukoliko odlučite da svoje povjerenje 2. oktobra date upravo meni borit ću se za Visoko amaterskog pozorišta, amaterske kinematike, Ulice Zaima Muzaferije, stipendija za nadarene studente, rukometa, streljaštva, zanatstva, Visokog ZA SVE NAS!

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.