Počela izgradnja javne rasvjete u naselju Čekrekčije, MZ Čekrekčije (Ulica Sarajevska)

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

U toku je druga faza izgradnje javne rasvjete u naselju Čekrekčije – RP 445 – ŽCP, MZ Čekrekčije (Ulica Sarajevska). Izvođač radova je firma „Mualvis“ d.o.o. Visoko.

Ukupna vrijednost projekta je 18.806,58 KM sa PDV-om.

U okviru izvođenja radova na ovoj dionici ugradit će se 9 stubova javne rasvjete sa rasvjetnim tijelima i postavit će se 290 m kabla za javnu rasvjetu. Projekat izgradnje javne rasvjete u naselju Čekrekčije – RP 445 – ŽCP, MZ Čekrekčije (Ulica Sarajevska), realizuje se sredstvima koja su u cijelosti obezbijeđena iz Budžeta Općine Visoko za 2016. godinu iz Programa kapitalnih ulaganja u infrastrukturu.

Ovo je samo jedan u nizu projekat kada je u pitanju izgradnja javne rasvjete na području naše općine planiran za 2016. godinu, a s ciljem povećanja sigurnosti pješaka na ovom području.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.