Predsjedavajuća OV Visoko Mirela Mateša Bukva: Saopćenje za javnost

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Kolegij Općinskog vijeća, na 50. sjednici održanoj 23.06.2016. godine razmatrao je Prijedlog dnevnog reda 40. sjednice Općinskog vijeća i zaključio da se ova sjednica Kolegija Općinskog vijeća nastavi u četvrtak 30.06.2016. godine sa početkom u 14:00 sati.

Uz predloženi dnevni red, pored dostavljene dokumentacije nisu bile obezbjeđene sve potrebne informacije za tačku dnevnog reda Prijedlog Odluke o prihvatanju zaduženja po Ugovoru o zajmu između Bosne i Hercegovine i Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za Projekat „Dogradnja gradskog vodovodnog sistema općine Visoko – podsistem Gračanica i podsistem Moštre“.

S obzirom na važnost Odluke, a u cilju boljeg i transparentnijeg informisanja na nastavku sjednice Kolegija Općinskog vijeća zatraženo je prisustvo Direktora i Nadzornog odbora Javnog preduzeća „Visoko“d.o.o. Visoko, a sve u cilju dobivanja kompletne informacije vezano za Projekat vodosnabdjevanja i kreditno zaduženje.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.