Predsjednik OO SDA Visoko u posjeti ambasadoru Turske u BiH

Povodom terorističkih napada koji su se nedavno desili u Istanbulu, u posjeti ambasadoru Republike Turske u BiH Njegovoj ekselenciji Cihadu Erginaju danas je boravio predsjednik Općinske organizacije SDA Visoko Halim Zukić.

Tom prilikom predsjednik Zukić prenio je izraze iskrenog saosjećanja građana Visokog sa narodom Republike Turske, a posebno sa porodicama stradalih.

Njegova ekselencija Cihad Erginaj zahvalio se na iskazanom saosjećanju te podsjetio na duboku povezanost dvaju naroda. Također je naglasio da će se saradnja sa općinom Visoko nastaviti i u budućnosti.

Sagovornici su se složili da investicije koje stvaraju pretpostavke za nova upošljavanja trebaju biti u fokusu buduće saradnje.

Više vijesti
Komentara ( )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove Visokoin.com portala. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.