Predstavnici JU „Dom zdravlja“ Visoko posjetili kompaniju Prevent

Predstavnici JU „Dom zdravlja“ Visoko na čelu sa direktorom dr. Senadom Karavdićem posjetili su proizvodne pogone Prevent grupacije u Visokom. Tom prilikom obišli su Prevent Leather u sklopu čega su imali priliku vidjeti i postrojenje za tretman otpadnih voda, te se uvjeriti u mjere zaštite okoliša kao visoke standrade koja ova kompanija prati u svom poslovanju.

DZ-Visoko-Prevent

Pored toga, predstavnici JU „Dom zdravlja“ Visoko su obišli i proizvodne pogone Preventa u Goruši gdje su razgovarali o poslovnim aktivnostima, novim projektima kao i mjerama zaštite uposlenika na radu.

U narednom periodu ova saradnja će biti intenzivirana i nastavljena nizom projekata u cilju društveno odgovornog djelovanja u lokalnoj zajednici.

Više vijesti
Komentara ( )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove Visokoin.com portala. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.