Prevent donirao vrijednu opremu JU “Dom zdravlja” Visoko

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Prevent Visoko d.o.o. uručio je donaciju opreme za potrebe Higijensko – epidemiološke službe JU “Dom zdravlja” Visoko u vrijednosti od 13.000,00 KM. Donirana oprema će omogućiti podnošenje aplikacije od strane JU “Dom zdravlja” Visoko prema Federalnom ministarstvu zdravstva za izdavanje rješenja DDD poslova (Dezinfekcija, Dezinsekcija, Deratizacija) u skladu sa novim Pravilnikom o uvjetima u pogledu tehničke opremljenosti i drugih uvjeta koje moraju udovoljavati zdravstvene ustanove za obavljanje DDD poslova.

Oprema će se koristiti u preventivnom i redovnom obavljanju DDD poslova na području općine Visoko i u eventualnim vanrednim okolnostima koje mogu uticati na higijensko – epidemiološku situaciju na području općine Visoko.

Ovom prilikom menadžment i uposlenici JU “Dom zdravlja” Visoko zahvaljuju Preventu na društveno odgovornom angažmanu ove kompanije.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.