Promotivni video HIGH HOPE

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Promotivni video HIGH HOPE je partnerski projekat udruženja SETUP i studia VI – NET. Na specifičan i drugačiji način prikazati će se najznačajnije kulturno-historijske znamenitosti Visokog kao i prirodne ljepote.Video u trajanju od 6 min će sadržavati snimke 20 lokacija od kojih izdvajamo ( Stari grad Visoki, Ravne 2, Grobna crkva bosanskih kraljeva Mili , Zavičajni muzej, Gradsko kino, Tabhanska džamija, Bijela džamija, panoramski snimci grada , Spomen park kosturnica, Franjevački samostan, Silos- HAD…) . Segmenti videa su dinamični i uvjek pratimo jednog od aktera na odabranoj lokaciji : biciklista, motociklista, djevojka sa violinom, paraglajder, đokej .

unnamed (2)

Video predstavlja jedan dan u Visokom prikazan na progresivan način gdje su uključeni najznačajniji kulturno-historijski objekti, prirodne ljepote i mladi talentovani sugrađani.

Projekcija promotivnog videa će se održati u sklopu MMS 4 – festivala umjetnosti i kreacije , 28.8.2016. u 19.30h – Kulturni centar Altindag-Visoko.

Srdačno Vas pozivamo da nam se pridružite!

unnamed (3)

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.