Služba za zapošljavanje ZDK i Biro rada Visoko organizuju edukativne radionice

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

“Služba za zapošljavanje ZDK i Biro rada Visoko organizuju edukativne radionice pod nazivom:

1. “Kako pokrenuti vlastiti biznis” i
2. “Registracija, pokretanje i poslovanje djelatnosti samostalnog poljoprivrednog proizvođača”.

Radionice su namijenjene nezaposlenim osobama koje namjeravaju pokrenuti vlastiti biznis, kao i aplikantima na javne pozive za subvencioniranje samozapošljavanja u oblasti poljoprivrede.

Termini održavanja radionica su:
– Radionica “Kako pokrenuti vlastiti biznis” – četvrtak, 10.11.2016. godine, velika sala Općine u terminu od 09,00 do 14,00 sati.
– Radionica “Registracija, pokretanje i poslovanje djelatnosti samostalnog poljoprivrednog proizvođača” – ponedjeljak i utorak, 28. i 29.11. 2016. godine, velika sala Općine u terminu od 10,00 do 13,00 sati.

Pozivamo nezaposlene osobe koje namjeravaju pokrenuti vlastiti biznis i aplikante na javne pozive za subvencioniranje samozapošljavanja u oblasti poljoprivrede da iskoriste ovu priliku besplatnog educiranja i prijave se za učešće u radionicama.

Prijave se mogu izvršiti u Birou rada Visoko ili putem telefona 032/731-620, u terminima od 7,30-15,00 sati.

Rok za prijavu na radionicu “Kako pokrenuti vlastiti biznis” je utorak 08.11.2016. godine.”
Rok za prijavu na radionicu “Registracija, pokretanje i poslovanje djelatnosti samostalnog poljoprivrednog proizvođača” je petak, 25.11.2016.godina.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.