Spisak studenata – aplikanata koji su u konkurenciji za dodjelu studentskih stipendija za 2014/2015. godinu

Na osnovu raspisanog Konkursa za dodjelu stipendija redovnim studentima prvog i drugog ciklusa studija sa prebivalištem na području Ze-do kantona za akademsku 2014/2015. godinu Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Ze-do kantona, Služba za društvene djelatnosti i boračko-invalidsku zaštitu zaprimila je 225 zahtjeva.

Shodno Konkursu i postavljenim Kriterijima konkursa, Služba je izvršila bodovanje-rangiranje i objavila Preliminarnu listu prema broju ostvarenih bodova.

Rezultati bodovanja – rangiranje mogu se pogledati na oglasnoj ploči Općine Visoko i na web stranici Općine, počev od 19.06.2015. godine.

Kandidati koji smatraju da nisu realno bodovani i rangirani mogu podnijeti pismeni prigovor u roku od 8 dana (od dana objavljivanja Obavijesti) Službi za društvene djelatnosti i boračko-invalidsku zaštitu, na protokol Općine Visoko.

Više vijesti
Komentara ( )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove Visokoin.com portala. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.