U BiH narednih dana umjereno oblačno, sunčanije na jugu

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

U Bosni će sutra biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje u sjevernim i sjeveroistočnim područjima može pasti i malo kiše.

U Hercegovini će sutra biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, a u Bosni po kotlinama s maglom ili sumaglicom. Jutarnja temperatura od 3 do 10, na jugu od 9 do 13, a najviša dnevna od 14 do 20, na jugu od 19 do 22 stepena.

U BiH će u nedjelju biti malo do umjereno oblačno i nešto sunčanije na jugu. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove bit će s maglom i sumaglicom. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu od 8 do 12, a najviša dnevna od 11 do 17, na jugu od 17 do 20 stepeni.

U ponedjeljak, 16. novembra bit će malo do umjereno oblačno i nešto sunčanije na jugu. U Bosni će po kotlinama i uz riječne tokove biti s maglom i sumaglicom, koja se ponegdje može zadržati i veći dio dana. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu od 9 do 13, a najviša dnevna od 11 do 17, na jugu od 17 do 20 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Više vijesti