U Javnoj kuhinji u Visokom svakodnevno oko 100 korisnika

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Čast i zadovoljstvo nam je obavjestiti javnost da je rad udruženja »Mladi Volonteri« prepoznat i od strane kompanije MELIK group d.o.o. Visoko, te je ista, odlučila da podrži projekat »Javne kuhinje« u Visokom sa donacijom hljeba za potrebe naših korisnika i to u periodu od 60 dana.

Ono što želimo napomenuti jeste da ovo nije prvi put da kompanija MELIK group d.o.o. Visoko podržava rad »Javne kuhinje« u Visokom, jer je i tokom 2015. godine, također MELIK group obezbijedila hljeb za potrebe korisnika »Javne kuhinje« u Visokom za 60 dana tokom maja i juna 2015. godine.

Apelujemo i na ostale privredne subjekte i fizička lica da podrže rad »Javne kuhinje« u Visokom, u skladu sa mogućnostima, te nam pomognu nastavak neometanog rada.

Podsjećamo, Javna kuhinja je počela s radom 26.12.2014.g. a obroci se dijele radnim danom i subotom od 11.00 – 12:00 sati.

Javna kuhinja je do sada podijelila preko 47.000 obroka, a trenutno svaki dan imamo oko 100 korisnika.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.