U nedjelju polaganje za više pojase članova TKD Bosna – Očekuje se nastup preko 150 članova

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

U nedjelju, 18. decembra, sa početkom u 14 sati u sportskoj dvorani Franjevačke klasične gimnazije u Visokom, u organizaciji TKD Bosna održat će se polaganje za više pojaseve (polaganja za viša učenička zvanja), a na kome se očekuje nastup preko 150 članova ovog kluba, koji treniraju na devet punktova, na području četiri općine(Visoko, Breza, Vareš, Ilijaš).

Bit će ovo prilika da članovi najboljeg i najtrofejnijeg kluba u našoj zemlji pred komisijom, svojim roditeljima i prijateljima pokažu sve ono što su naučili na brojnim treninzima.

Član komisije bit će i predsjednik TKD Bosna, nosilac titule majstor taekwondoa, crni pojas četvrti dan, Edin Kajević – Kaja, koji nam je o svemu tome rekao:

– Izuzetno sam zadovoljan samom pripremom kandidata za ovo polaganje, kao i brojem kandidata koji su se prijavili za ovo polaganje. Sigurno da očekujem, kao i svi ostali u klubu, da će dosta njih uspjeti položiti veoma zahtjevne zadatke i doći do višeg pojasa. Očekujem da će ovo biti još jedan dokaz izuzetno kvalitetnog rada u kolektivu Bosna, kolektiva koji ima reprezentativce u skoro svim kategorijama i koji u svojim redovima ima i svjetske rekordere. Sigurno da će nova priznanja i zvanja biti dodatni stimulans svim kandidatima da nastave sa još boljim, sadržajnijim, kvalitetnijim radom na putu ka sticanju novih titula i priznanja, ali i motivacija svim njihovim drugovima da i oni uskoro dođu do osvajanja viših učeničkih zvanja.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.