U srijedu 3. sjednica Općinskog vijeća Visoko

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

U Velikoj sali Općine Visoko 28.12.2016. godine (srijeda) sa početkom u 16 sati održat će se treća sjednica Općinskog vijeća Visoko.

Po prijedlogu predsjedavajućeg Bajre Fejzića vijećnići će opet govoriti o prijedlogu i izvršenju Budžeta Općine Visoko za 2017. godinu, zatim je na dnevnom redu prijedlog Programa rada OV Visoko za 2017. godinu, prijedlog Zaključka o davanju saglasnosti na rješenje o imenovanju Jedinice za implementaciju Projekta dogradnja vodovodne mreže Visoko i prijedlog Zaključka o davanju saglasnosti predstavniku Općine u skupštini JKP “Visoko” doo Visoko, da donese odluke s ciljem implementacije Odluke Općinskog vijeća o pokretanju postupka i uspostavljanju javnog dobra na objektima vodosnabdijevanja gradske vodovodne mreže (Službeni glasnik Općine Visoko, broj: 05/14), a za kraj su predviđena vijećnička pitanja i inicijative.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.