Uprava FK Željezničar: Pokazat ćemo zašto smo najperspektivniji klub u regionu

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Povodom kraja finansijske godine i završetka jesenjeg dijela takmičenja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, Upravni odbor Fudbalskog kluba Željezničar u narednom periodu, kako tvrde najkasnije do kraja godine, predstavit će finansijske i operativne rezultate za 2015. godinu, kao i sportski plan za proljetni dio sezone.

“Upravni odbor je svjestan da navijači željno iščekuju informacije o stanju u svim segmentima kluba, te ih ovim putem obavještavamo da ćemo u duhu potpune transparentnosti, javnost uskoro upoznati o zatečenom stanju u klubu na dan 1. januara 2015. godine. Ovom prilikom, jasno će se prikazati koji ciljevi su realizirani u proteklom periodu, koja je vizija kluba, koji su neriješeni problemi, kako klub posluje danas, te zašto je Fudbalski klub Željezničar jedan od najperspektivnijih klubova u regionu, uprkos razočaravajućem sportskom rezultatu u jesenjem dijelu takmičenja”, istaknuto je saopštenju FK Željezničar.

Čelnici tima sa Grbavice naglašavaju i da će Upravni odbor FK Željezničar ponuditi odgovore na pitanja “zašto se neke osjetljive teme iz historije poslovanja kluba nisu obznanile ranije, te će se demistificirati mnoga druga otvorena pitanja”.

Više vijesti