VISOKO: Podijeljeno 300 prehrambenih paketa

Povodom nastupajućeg mjeseca Ramazana a u organizaciji Regionalnog ureda Lige muslimanskog svijeta u BiH , kulturnog centra Dževhere u Bugojnu i općine Visoko podijeljeno je 300 paketa prehrambenih proizvoda penzionerima sa područja Općine Visoko.

Gospodin Rahmatallah Qari,generalni direktor Regionalnog ureda Lige muslimanskog svijeta u BiH i nadzornik Kulturnog centra princeze Dževhere Bugojno,rekao je da imaju čast da su u gostima Općini Visoko te da su uprličili podjelu ramazanskih paketa kao svojevrstan poklon naroda i vlade Kraljevine Saudijske Arabije narodu Bosne i Hercegovine.

Načelnica Babić istakla je da je ovo partnerski projekat socijalnog jačanja stanovništva općine Visoko realizovan uz pomoć donatora ispred Kraljevine Saudijske Arabije. Akcija je realizovana sa dva udruženja penzionera koja egzistiraju na području općine Visoko, te da se nada da je ovo početak saradnje i da će ubuduće biti još zajedničkih projekata .

Paket sadrži osnovne životne namirnice a podjela je upriličena u fiskulturnoj sali Partizana.

Više vijesti
Komentara ( )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove Visokoin.com portala. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.