Zabrinuta majka Tsipras: Sin nit’ jede, nit’ spava

“Moj Alexis u zadnje vrijeme nit’ jede, nit’ spava'”, rekla je u intervjuu za grčki sedmičnik Parapolitika njegova majka Artisti Cipras koja se požalila da sin više ni za nju nema vremena.

“U posljednje vrijeme moj Alexis nit’ jede, nit’ spava, ali izbora nema, dužan je prema narodu koji mu je ukazao povjerenje”, rekla je za subotnje izdanje sedamdesettrogodišnja Artisti Tsipras.

“Jako ga rijetko viđam u zadnje vrijeme. Stalno je na relaciji aerodrom – parlament. Nema vremena ni za vlastitu djecu. Pa kako bi imao vremena za mene?”, kaže zabrinuto gospođa Tsipras.

“Kada razgovaramo uvijek mu kažem da vodi računa o svojoj zemlji, ali i da pazi na sebe. Odgovara mi da ne brinem i da će sve na kraju biti dobro”, kaže Artisti Cipras.

Na fotografijama objavljenim u štampi u posljednje vrijeme četrdesetgodišnji premijer izgleda umorno, zabrinuto podupirući čelo rukom dok sjedi u parlamentu u kojemu je prošli četvrtak usvojio niz teških reformi, koje je jedan dio članstva Sirize kritizirao.

Više vijesti
Komentara ( )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove Visokoin.com portala. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.