Završna javna rasprava o nacrtu strategije razvoja općine Visoko

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

JAVNI POZIV

Građanima općine Visoko, općinskim vijećnicima, radnim tijelima Općinskog vijeća, izvršnim tijelima Općine, javnim preduzećima i javnim ustanovama, privrednim društvima, fizičkim licima koja obavljaju privrednu djelatnost, mjesnim zajednicama, udruženjima građana, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim drugim koji su zainteresovani da učestvuju u javnoj raspravi, Služba za finansije, privredu i lokalni ekonomski razvoj oglašava i upućuje javni poziv za:

ZAVRŠNU JAVNU RASPRAVU O NACRTU STRATEGIJE RAZVOJA OPĆINE VISOKO ZA PERIOD 2015. – 2021. godine

Općinsko vijeće Visoko je na 33. sjednici, održanoj 21.11.2015. godine, Zaključkom broj: 01/1-02-431/16, usvojilo Nacrt Strategije razvoja općine Visoko za period 2015-2021. godine, te isti uputilo u javnu raspravu u trajanju od 60 dana.

Uvid u tekst Nacrta Strategije razvoja općine Visoko za period 2015-2021. godina moguće je izvršiti na web stranici općine Visoko www.visoko.gov.ba, a dostupan je u Šalter sali Općine Visoko i u Službi za finansije, privredu i lokalni ekonomski razvoj.

Završna javna rasprava o navedenom aktu održat će se 03.06.2016. godine (petak) u Velikoj sali Općine Visoko, sa početkom u 14 sati.

ŠEF ODSJEKA ZA LOKALNI EKONOMSKI RAZVOJ
Emir Fejzović

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.