Zukić potvrdio da je kandidovan za potpredsjednika SDA

Generalni sekretar Stranke demokratske akcije (SDA) Amir Zukić izjavio je uoči početka sjednice Predsjedništva ove stranke u Sarajevu da je i on kandidovan za mjesto potpredsjednika SDA, ali da tu kandidaturu neće prihvatiti te zahvaljuje onima koji su to predložili.

Dodao je da su za gotovo sve organe stranke, koji će biti birani na predstojećem kongresu pristigle kandidature, a da će konačne liste biti utvrđene na sjednici Glavnog odbora koja će biti održana u subotu.

Predsjedništvo SDA će danas na sjednici razmatrati aktuelnu politička situacija, te pripreme za sjednicu Glavnog odbora stranke koja bi trebala biti održana u subotu, kao i pripreme za organizaciju Kongresa SDA zakazanog za 26. maj u Sarajevu.

Više vijesti
Komentara ( )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove Visokoin.com portala. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.