Angelina Jolie o porodici, filmu, bolesti i opasnim 40-tim

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Angelina Jolie, Brad Pitt i njihov šestoro djece našli su u novembarskom broju magazina Vogue.
Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne i Knox su na stranicama časopisa.

Angelina je zauzeta poslovna žena – glumica, mama, filantrop, to bi nekoga sasvim izludjelo, ali ona dokazuje da ne bi željela da je drugačije.

Osim toga što je govorilo o filmu “By the Sea” u kome glumi sa Bradom, a za koji je sama napisala scenario i režirala ga, Angelina je takođe pričala o putovanjima po svijetu sa svojom ekipom, zašto se ne plaši da napuni 50 godina i gubitku majke zbog raka, piše MTV.rs

“Moja mama je bila najdivnija osoba na svijetu. Ali posebna tuga je došla sa ovom ženom najbližom meni, gledavši je kako vene, kako je tijelo izdaje.”

O svojoj ulozi da uradi preventivnu mazektomiju: “Zaista me je povezalo sa drugim ženama. Voljela bih da je moja majka imala te izbore. Teško je. To nisu lake operacije. Jajnici su jednostavan zahvat, ali hormonske promjene su gadne.

O 50. godini: “Obje žene u mojoj porodici, moja majka i moja baka, su počele da umiru u četrdesetim. Ne mogu da dočekam da napunim 50 godina i da znam da sam uspjela:”

O filmu “By the Sea”: Ovo je jedini film koji sam uradila tako da je baziran kompletno na mom ludom umu. Godinama Brad i ja radimo na tome. Nazvali smo scenario “najgora ideja.” Izašli smo iz comfort zone. I to nije najbezbjednija ideja ali život je kratak.”

Brad, o Angelininom dobrotvornom radu: “Budimo iskreni, ljudi to rade da bi poboljšali i svoj imidž. Kada pokušavam da predstavim javno šta sve radi, ona je veoma skromna. Radije želi da bude sa izbjeglicama, posjećuje porodice bez medijske pažnje. A to nije uobičajeno.”

angelina_jolie_15

Više vijesti