ASA Osiguranje i Prevent Grupacija potpisali ugovor o sponzorstvu sa bh. skijašicom Elvedinom Muzaferijom

“ASA Osiguranje je sa velikim zadovoljstvom postalo sponzor naše mlade skijašice i sigurni smo da je ovo početak jedne jako uspješne saradnje. Buduća ambasadorica našeg brenda dijeli iste vrijednosti posvećenosti radu, trudu i zalaganju, gradeći svoj put prema sportskom vrhu na isti način kao što je i ASA Osiguranje izgradilo svoj put u renomiranu domaću osiguravajuću kuću. Iskreno vjerujemo da će saradnja sa Elvedinom Muzaferijom dodatno prilbližiti klijentima široku lepezu usluga ASA Osiguranja”, izjavili su u ASA Osiguranju povodom potpisivanja sponzorskog ugovora sa najuspješnijom bh. skijašicom.

“Elvedina je imala podršku Prevent grupacije od svojih prvih koraka na snijegu. Prilikom donošenja odluke o sponzorstvu i podršci profesionalnoj karijeri Elvedine Muzaferija, vodili smo se temeljnim smjernicama kao što su profesionalnost, dosljednost, istrajnost i međunarodni uspjeh. Navedene su zajedničke odlike kako Prevent grupacije tako i ambasadorice našeg brenda i nekrunisane kraljice bijelog sporta u Bosni i Hercegovini”, navode iz Prevent grupacije.

Najbolja bosanskohercegovačka skijašica Elvedina Muzaferija je na putu prema Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi gdje će nastupiti u brzim disciplinama a zatim je očekuju nastupi u Švicarskoj i Francuskoj. Ono što svi sa nestrpljnjem očekujemo je februar 2021. godine kada će Elvedina braniti boje naše zastave na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

Ovom prilikom Elvedina Muzaferija je istakla: “Jako sam sretna zbog uspostavljanja saradnje s jednim od vodećih osiguravajućih društva u Bosni i Hercegovini i jednim od najvećih poslovnih i proizvodnih sistema u zemlji ali i šire. Čast mi je biti brend ambasador kompanijama koje u svojim segmentima postavljaju standarde i daju pozitivan primjer drugima, ne samo ostvarujući odlične poslovne rezultate i time dajući značajan doprinos bh. privredi, nego i podržavajući brojne sportske i druge filantropske projekte čiji su korisnici pojedinci i različiti sportski kolektivi širom Bosne i Hercegovine.”

Ugovor o sponzorstvu tokom takmičarske sezone 2021/2022 je potpisan u prostorijama ASA Osiguranja.

Vezani članci

Visočki Neimax nastavio trend rasta pored svih problema

VISOKOIN.COM

Ratni zločinac na tribinama Pecare, sudiji Petroviću i delegatu Jankoviću nije zasmetao

VISOKOIN.COM

VISOKO: U porodičnoj kući pronađeno beživotno tijelo

VISOKOIN.COM

PROMOVISANA MONOGRAFIJA “VISOKO I OKOLINA KROZ HISTORIJU II – OSMANSKI PERIOD”

VISOKOIN.COM

Tradicionalni rafting Eko-Vikinga i otkrivanje spomen ploče Adnanu Džafiću

VISOKOIN.COM

Ekipa “Bosanskog viteza” uputila čestitku povodom Dana državnosti BiH

VISOKOIN.COM

Unesite komentar