Beograd: Odgođeno suđenje Svetlani Ceci Raznjatović

Suđenje folk pjevačici Svetlani Ceci Ražnatović i njenom zetu Predragu Ocokoljiću zbog optužbi da su prijetili direktoru FK “Mladi proleter” Aleksandru Olareviću 2007. godine odgođeno je za 29. novembar jer Ocokoljić zbog bolesti nije došao u sud.

Njegov advokat Miša Petrovski dostavio je sudu ljekarsku dokumentaciju kojom je opravdao izostanak svog branjenika sa suđenja, javlja Tanjug.

Ražnatović je u Prvi osnovni sud u Beogradu u petak došla u pratnji svog branioca Gorana Petronijevića.

Pjevačica i Ocokoljić terete se za krivično djelo nasilničko ponašanje, za koje je zaprijećena kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora.

Oboje su na početku suđenja u decembru prošle godine negirali da su prijetili Olareviću i da je između njih došlo do bilo kakvog fizičkog obračuna.

Olarević je rekao da ne želi da krivično goni pjevačicu i da ne želi odštetu za “lakše povrede”, koje tvrdi da je zadobio od Ocokoljićevog šamara, ističući da mu je žao što je do incidenta ikada došlo.

Ražnatović tvrdi da su ona i njen zet kao legitimni predstavnici FK “Obilić” tada došli u klub da Olareviću uruče rješenje Ministarstva sporta od 15. maja 2007. o povraćaju u pređašnje stanje.

Prema tom rješenju koje je Olarević odbijao da primi zvaničnim putem, FK “Mladi Proleter” dolazi u ingerenciju FK “Obilić”, kao “Mladi Obilić”, a on mora da momentalno napusti klub.

Optužnim prijedlogom Prvog osnovnog javnog tužilaštva, folk pjevačici i Ocokoljiću se na teret stavlja da su 18. juna 2007. godine, ispred upravne zgrade FK “Mladi proleter”, grubo vrijeđali, a potom i nanijeli lakše povrede Olareviću, direktoru kluba.

Ražnatović je u februaru odslužila kaznu od godinu dana kućnog zatvora na koju je bila osuđena zbog protivpravnog prisvajanja dijela novca od transfera fudbalera FK “Obilić” u inostrane klubove dok je bila predsjednik tog kluba 2000. godine, i nedozvoljenog držanja 11 pištolja.

U oktobru će joj biti nastavljeno suđenje po tužbi Vojislava Đurkovića iz Bijeljine, koji tvrdi da mu pjevačica duguje 116.000 eura, koje je pozajmio njenom pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu.

(VisokoIN)

Vezani članci

Hamza Alić sportista godine u BiH

VISOKOIN.COM

Berlusconi: Bolje u zatvor nego na prinudni rad

VISOKOIN.COM

Čovjek preminuo nakon ujeda krpelja

VISOKOIN.COM

Srbija: Ugušili bebu i bacili je iz autmobila!

VISOKOIN.COM

U Beogradu novi slučajevi oboljelih od groznice Zapadnog Nila

VISOKOIN.COM

Španski mašinovođa optužen za smrt 78 ljudi

VISOKOIN.COM

Unesite komentar