Bogdanović: Teško je kad slaviš poraz, ali uzećemo to zlato

Bek košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović je rekao da nije lako doći kući i slaviti poraz, ali je dodao da će narednom prilikom košarkaši uzeti zlato. Selektor Aleksandar Đorđević kaže da su momci dali zadnji atom snage na ovom prvenstvu, ali da im je falilo i više zdravlja i više sreće.

Bogdanović je rekao da su, kad se slegnu utisci, zadovoljni medaljom. “Nije lepo kad se završi s porazom, ali je opet neki uspeh napravljen. Čestitao bih saigračima”, rekao je Bogdan.

Bogdanović je naveo da nije lako doći kući i slaviti poraz, ali je obećao zlato.

“Potrebno je da prođe određeni vremenski period da bi shvatio gde si pogrešio, ali nismo imali vremena sinoć toliko da razmišljamo o tome. Kad se sve to završilo, svima je pao neki teret s leđa, opet smo napravili neki rezultat… Teško je kad dođeš kući i slaviš poraz… Ali uzećemo to zlato”, rekao je Bogdanović.

Kapiten Milan Mačvan kaže da misli da su, kao ekipa, odigrali odličan turnir. “Došli smo do finala i nismo imali snage za taj poslednji korak za zlatnu medalju”. Mačvan je dodao da će i i ovaj poraz poslužiti kao neko iskustvo budućim generacijama.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević kaže da su momci dali zadnji atom snage na ovom prvenstvu, ali da im je u poslednjoj utakmici zafalilo energije. Kaže da im je falilo i više zdravlja i više sreće.Komentarišući suđenje, rekao je da sudije nisu bile spremne za ovo prvenstvo.