Bosanka Ena Kadić u posljednjem intervjuu prije smrti otkrila strašne detalje…

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Ena Kadić 6. oktobra ove godine proslavila je svoj 26-i rođendan. Rođena je u Bihaću, ali je zapravo porijeklom iz Bosanske Otoke. Usred rata u BiH, kao četvorogodišnja djevojčica, evakuisana je u Austriju, gdje je već radila njena majka Merima i gdje je bili njena baba po majci Arifa (djed Hasan Kahrić poginuo je godinu prije Eninog rođenja na radnom mjestu, takođe u Austriji). Otac se borio u redovima Petog korpusa Armije RBiH.

Sa gospođom Arifom je Ena bila jako vezana i zajedno su živjele, jer mlada misica tvrdila da još nije spremna za brak.

Zanimljiv je podatak da su roditelji Eni prvo dali ime Enisa, ali su kasnije promijenili ime po hrvatskoj glumici Eni Begović, koja je takođe tragično nastradala!?

Austrijski list “Krone” objavio je mjesec dana prije njene smrti intervju sa Enom Kadić, u kojem je rekla neke zaista strašne stvari.

– Nakon izbora za Miss Austrije, moj san o blještavom svijetu princeze iz bajke se brzo raspuknuo – priznala je ljepotica.

Duboko se razočarala u svijet izbora za miss i modelinga i priznala da je njen život tada izgubio smisao.

– Došla sam u neku vrstu svijeta iluzije i ubrzo sam to shvatila. No, to nije bio moj svijet. Ja sam osoba koja čvrsto stoji na zemlji, a prijateljstva koja se temelje na međusobnom povjerenju, iskrenosti i toplini su za mene vrlo važna – kazala je Ena, kazavši da joj je trebalo neko vrijeme da sve to prebrodi, ali i da misli kako joj je to iskustvo pomoglo da postane zrelija i realnija osoba te da dobije više samopouzdanja.

Kazala je da joj je familija izuzetno važna, i posebno je spomenula koliko voli svog mlađeg brata Armina. Njen cilj je bio voditi miran život, u kojem bi mogla pomagati ljudima, a kazala je da najviše uživa u dugim šetnjama šumom.

No, upravo jedna takva šetnja završila je fatalno…

Više vijesti