Bosnom i Hercegovinom će teći potoci krvi! Narod bira – život ili smrt?

Ekonomska situacija naše zemlje je najgora u zadnjih 25 godina sa preko 680 000 nezaposlenih i 200 000 koji rade na crno. Kad pitaš našeg Bosanca kako prijatelju živiš kad ne radiš a on ti kaže to je umjetnost u Bosni. Toliko uništenih firmi i na ovu gore brojku od 680 000 očekujemo još potencijalnih 150 000 nezaposlenih.

Cijeli svijet a i najveći ekonomisti BIH upozoravaju da smo pred kataklizmom koja će u našu zemlju donijeti haos i potoke krvi. Režim neće odustati od svojih gigantskih plata, neće odustati ni od zaduženja ali je pitanje hoće li MMF više dati novac Bosni jer smo već do guše zaduženi.

protesti-otkaz-sarajevo9

Dobro je onima koji su interesno vezani za političke partije od kojih imaju koliku toliku korist samo radi glasova. Šta kad i oni više ne budu imali korist? Mi imamo više penzionera nego zaposlenih što je ekvivalent koji vodi u katastrofu i bankrot. Prognoze nimalo nisu optimistične.

Fašističe nacionalne stranke nije briga za narod njih je briga za vlastite fotelje i ekonomsku dobit.

Prognoze su da će u vrlo kratko vrijeme doći do sukoba građana i režima koji će upotrijebiti najgora moguća sredstva da se zadrži na vlasti isto kao u Ukrajini što će dovesti do pogibija, ali isto tako će i dovesti do samoorganizovanja istih građana koji će se suprostaviti tom režimu i u glavnici će građani pobijediti jer su većina.

Ono što će ostati nakon toga bit će jedinstvo naroda koji će skupa graditi bolji sistem uz nove nade BH naroda a to su naši studenti, patriote i drugi.

Mnogo će žrtve biti za ovu državu jer naših političara nije briga kako narod živi, zato narode vaše vrijeme dolazi. Teror i tiranija će prestati onda kada srce balkana Bosna i Hercegovina ujedini sve svoje nacije u zajedničkoj borbi za bolje sutra. Tada će prestati nacionalizam i podjele koje su godinama pravile potoke krvi na balkanu. Bitka koja slijedi bit će posljednja bitka balkanskog čovjeka koja će u konačnici donijet blagostanje i sreću.

(Visokoin.com / BHmagazin)