Bračni par iz Srbije poginuo kod Zvornika

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Bračni par iz Srbije poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći kod Zvornika a njihova četverogodišnja kćerka teško je povrijeđena i prevezena u bolnicu, potvrđeno je iz Centra javne bezbednosti Bijeljina.

Do nesreće je došlo oko 15 sati u mestu Vukšić Polje, na magistralnom putu Milići – Zvornik kada se putnički automobil Škoda sudario sa teretnim vozilom Mercedes.

Na dionici puta gde se dogodila nesreća potpuno je obustavljen saobraćaj, zbog uviđaja koji obavljaju policija i dežurni tužilac.

“Djevojčica je zadobila otvoreni prelom lijeve nadlaktice, prelom desne natkoljenice i ima teške povrede tijela i glave”, naveo je Milan Vidović, glasnogovornik zvorničke bolnice.

Tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu Biljana Petrović rekla je da će se o uzrok današnje nesreće moći govoriti tek nakon što bude završen uviđaj i obavljeno vještačenje.

“Vještak saobraćajne struke izvršiće vještačenje. U toku je uviđaj i prikupljanje svih materijalnih dokaza i tek nakon toga moći će se sa određenom sigurnošću reći šta je uzrok ove teške nesreće”, rekla je Petrovićeva, koja je izašla mjesto nesreće.

Očevici nesreće kažu da se prilikom sudara čuo zvuk, od kojeg su zanijemili mještani obližnjih kuća.

Više vijesti