Branko Đurić: Muka mi je od pitanja o Angelini Jolie

Branko Đurić Đurra razočaran je činjenicom da je većina pitanja koja su mu postavljana uoči i na premijeri filma “U zemlji krvi i meda” bila vezana za to kakvi su Angelina Jolie i Brad Pitt.

Poznati glumac i muzičar bio je dio ekipe koja je prošle sedmice prisustvovala premijeri filma u New Yorku i Los Angelesu, ali je razočaran što su ga novinari uglavnom pitali kakva je Angelina osoba, a manje o samom filmu.

“Sva pitanja su bila vezana za to kakva je Angelina, kako je raditi sa njom i meni to polako već ide na živce. Čini mi se da pored svega što sam u životu radio ispada da je najveći potez u mojoj karijeri bio što sam upoznao Angelinu i Brada”, kazao je glumac u prilogu emisije “Red Carpet”.

“Oni su normalniji i običniji od 90 posto naših “zvijezda”. Bio sam iskreno iznenađen njihovim odnosom i željom koju pokazuju da pomognu drugim ljudima”, dodao je Đurić, a na pitanje kako su film prihvatili Amerikanci istakao je da je naišao na odličan prijem kod ljudi koji stvari znaju da sagledaju objektivno.

(VisokoIN)

Vezani članci

Sarajevski alternativni bend Činčila u AG Clubu 30. oktobra za ‘Halloween night’

Visokoin.com

I Zdravko Čolić stari, dugo ga nema u javnosti: Pogledajte kako sada izgleda…

Visokoin.com

Legendarni Čombe iz serije “Lud, zbunjen normalan” postao otac

VISOKOIN.COM

Prva fotografija trudne Maye Berović: Pjevačica na sebi ostavila samo grudnjak…

Visokoin.com

Prije 14 godina napustio nas je mladi makedonski pjevač Toše Proeski

VISOKOIN.COM

Pomama za ‘Dodikovom televizijom’: Voditeljice i novinarke FTV-a, O Kanala, N1, Nove BH i OBN-a masovno prelaze na TV Una

Visokoin.com