Četiri razloga zbog kojih muškarac neće reći da vas voli

Osim što se osjećaju razočarano i posramljeno mnoge žene se tada osjećaju kao da su pogriješile i poranile sa time, a ima i onih koje krive sebe za novonastalu situaciju.

Imajte u vidu da je problem u vašem muškarcu, a razlozi mogu biti razni…

Nije siguran u budućnost vaše veze

Lijepo vam je u vezi, ali on još uvijek nije izjavio ljubav? Možda vašem muškarcu treba više vremena kako bi uvidio koliko ste jako povezani.

Osim što vjerovatno nije siguran u budućnost vaše veze, drugi razlog može biti da on želi da upoznate njegovu najužu porodicu, pije nego što vam izgovori te dvije bitne riječi.

Ima strah od vezivanja

Iako su svi muškarci različiti, veliki broj njih ulazi u vezu plašeći se dugoročnog vezivanja. Samim tim, čak i da vas veoma voli, on se može plašiti da pokaže svoja osjećanja, znajući da uz to slijede i mnoga očekivanja. Najbolje je da mu date vremena i, kada osjetite da je pravi trenutak, porazgovarate o ovoj temi.

Možda je to rekao neverbalno

Već mnogo puta smo čuli za dobro poznatu izreku ”Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere’, a ona odlično objašnjava ovu situaciju.

Dok žene često vole konkretno da kažu šta osjećaju, jači pol umejsto riječima, to pokazuje sitnim djelima. Razmislite o načinu na koji vas ljubi, drži za ruku, grli i savjetuje.

Ne osjeća potrebu da to kaže

Emocionalne potrebe muškarca su veoma često drugačije od emocionalnih potreba žena.

Dok je nježnijem polu od izrazitog značaja da verbalno izjavi svoju ljubav, muškarci mogu smatrati da to nije toliko bitno.