Cijelo vrijeme pogrešno koristite suhi šampon, ovo je ispravan način

Suhi šampon odličan je za brzinsko pranje kose, ali on dobro djeluje samo kada se ispravno koristi.

Jeste li ikada primijetili da vaš suhi šampon nije toliko dobar te da vam je kosa još uvijek masna i prljava? To je vjerojatno zbog toga što ste ga koristili pogrešno, piše Večernji list.

Jedna žena podijelila je na svom TikTok profilu kako pravilno koristiti suhi šampon kako bi kosa bila sjajna i čista. Cora u svom videu objašnjava: “Vrlo vjerojatno svoj suhi šampon koristite pogrešno i sada ću vam pokazati pravilan način”. Prvo započela s nanošenjem suhog šampona na tjeme u prilično velikoj količini te umjesto da ga odmah utrlja u kosu, ona ga ostavi deset do petnaest minuta da djeluje.

Nakon što ostavite da djeluje barem deset minuta, utrljajte ga u korijen kose, a zatim dobro raščešljajte kosu četkom. “Nakon toga volim još staviti i suhi regenerator i to je sve, sada mi je kosa potpuno čista”, rekla je Cora.

Njezin video pogledan je više od pet milijuna puta te je skupio više od 800 tisuća lajkova, a ljudi su ostali oduševljeni. “O moj Bože, kosa ti izgleda tako mekano i sjajno! Stvarno odličan trik”, komentirala je jedna korisnica. “Tvoja kosa izgleda toliko savršeno”, glasio je jedan komentar. “Stvarno mi je pomogao ovaj trik. Hvala ti”, komentirala je jedna korisnica.

Unesite komentar