“Crna Guja” se vraća na male ekrane i bit će smještena u današnje doba

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Kultna humoristička serija “Crna Guja” mogla bi da dobije nastavak. Kako pišu britanski tabloidi, zvijezde serije sastale su se u Londonu kako bi razgovarale o snimanju pete sezone čija bi radnja, za razliku od prethodnih, bila smještena u savremeno doba.

Rowan Atkinson, Toni Robinson, Stephen Fray i Hugh Lowery, nakon 30-godišnje pauze, ponovo će zaigrati u seriji “Crna Guja”, piše britanski tabloid “Sun”.

Čuveni komičari su se, prema izvorima ovog lista, u Londonu sastali sa kreatorom serije Richardom Curtisom kako bi razgovarali o snimanju nove sezone.

Radnja novih epizoda navodno bi trebalo da bude smještena u današnjicu, gde bi Crna Guja (Atkinson) bio predavač na univerzitetu, a saradnik bi mu bio ko drugi nego Boldrick (Robinson).

Atkinson je, prema izvorima britanskog tabloida, rekao da je veoma uzbuđen zbog novih epizoda. Isti izvori navode da se na sastanku razgovaralo i o mogućim gostujućim glumcima, poput Toma Hardyja ili Russela Brandta.

Prva sezona serije, smještena u Srednji vijek, pratila je avanture ambicionzog, ali nevoljenog princa Edmunda “Crne Guje” koji je u narednim serijalima “vaskrsavao” kao plemić iz doba kraljice Elizabete II, batler priglupog princa od Velsa s kraja 18. vijeka, i kapetan britanske vojske u Prvom svjetskom ratu.

Serija je završena 1989. godine, a junaci Crne Guje su se nakon toga okupljali u nekoliko prazničnih specijala.TOP VIJESTI

Više vijesti