0.5 C
Visoko
23. Januara 2022.

Crnogorci poručili Vučiću: Bježi kugo, sa ognjišta mila!

Koliko god se trudili, napadali, jurišali i otimali sve crnogorsko, naša zakletva i naš amanet će biti: Nikad više 1918.!!!Besramno prisvajajući crnogorsku istoriju, crnogorske velikane i spomenike kulture kao svoje, ubjeđujući kroz nekakvu javnu izložbu Beograđane, da im je Sveti Petar Cetinjski –njihov, iako ni ne razumiju njegove Poslanice, uz stalno provociranje javnosti prikazivanjem otužnog propagandnog uratka, jurišnici srpskog svijeta, predvođeni Aleksandrom Vučićem, danas su potpuno otvorili karte. Ovaj bivši posilni Vojislava Šešelja, koji ga je mrškao iz svoje kancelarije tadašnjeg potpredsjednika Miloševićeve Vlade, danas je glavni ideolog i finansijer anticrnogorskih snaga, koje na sve načine pokušavaju da slobodarsku Crnu Goru bace na koljena”, ocijenili sui z PKS-a.

Taj Aleksandar Vučić, ističu, koji po sopstvenom priznanju nije “oka sklopio 21.maja 2006.godine, kada mu se Crna Gora odcepila”, današnjim izjavama samo pokazuje da mu je mozak odcijepljen od tijela, života i realnosti, i da njegov san o “srpskom svetu” samo može da ostane san-i ništa više.
“Tražeći silom mjesto u srpskoj istoriji, nesrećni srpski predsjednik je najavio da kreće u “razgovore” sa predstavnicima crnogorskih gradova, među kojima i Nikšića, kojima će baš on pomoći da žive bolje. Neće moći, Vučiću! Baš kao što ni njegov ideološki otac, Vojislav Šešelj nije smio ni Budoš proći kada su mu Nikšićani poručili da ne dolazi. Nakupio je “Vojov mali” dovoljno negativnih poena kod svakog slobodomislećeg Crnogorca svojim žalosnim izjavama i manipulacijama, a “zakucao” onom da je Mojkovačka bitka bila uvod u “oslobađanje Crne Gore”. Grobovi hiljade crnogorskih junaka i mučenika, hiljade spaljenih kuća, uništena slavna država i dinastija, glad i siromaštvo-bili su rezultat tog “oslobođenja”, navodi se u saopštenju.

Poručili su da “nikada Crna Gora neće više dozvoliti nikome, posebno Vućićima i Vulinima, da kroje budućnost građana ove države”.

“I ima nas, više nego dovoljno, da im kažemo:Bježi nam kugo, sa ognjišta mila!”, zaključuje se u saopštenju.

Unesite komentar