Darko Rundek predstavio live videospot za pjesmu “Ima ih”

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Darko Rundek predstavio je live videospot za pjesmu “Ima ih” koja se nalazi za albumu “Mostovi” Rundek Cargo Trija.

Album “Mostovi” Rundek Cargo Trija nagrađen je 2016. godine Porinom za najbolji album alternativne muzike, a Gonzov videospot za pjesmu “Ima ih” koja se nalazi na tom albumu dobio je Porina za najbolji videobroj. Rundek & Ekip uvrstili su ovu pjesmu u svoju slavljeničku turneju “Apocalypso Now”, čija je kulminacija bio prošlogodišnji koncert u zagrebačkom Domu Sportova.

Taj je koncert snimljen, a mladi zagrebački snimatelj i reditelj Aron Kovačić bavi se realizacijom snimke kao posebnog izdanja. Iz njegove radionice izašao je live videospot “Crni dusi”, a sada uoči koncerta Rundeka & Ekipe koji će 23. novembra biti održan u Tvornici kulture objavljen je live videospot za pjesmu “Ima ih”.

“Aronov spot je više od dobro montirane snimke koncertne izvedbe. Slobodno koristeći vizualne materijale Hrvoslave Brkušić koji su bili dio spektakla, on nas uzbudljivo uvodi u svijet i smisao pjesme. Nadamo se da ćete u njemu uživati i da će biti dobra priprema za naš predstojeći koncert”, rekao je Rundek o ovom spotu.

Više vijesti